Zone erogene

Intregul corp, atat al femeii, cat si al barbatului, este „minat” de zone erogene.

Acestea intra in misiunea fiecarui partener sa le descopere. In afara de zonele intime, exista si alte feluri prin care iti poti excita partenerul.

Iata cateva dintre principalele zone de interes, asa numitele zone fierbinti, care odata descoperite pot face minuni.

sex

1. Gatul

Daca sunt suficient de suave si de insistente, saruturile in aceasta zona te vor face sa simti fiori pe sira spinarii. Atentie insa la cantitatea de saliva!

2. Urechile

O alta zona erogena, dar una care trebuie tratata cu respect. Saruturile in acesta zona trebuie sa fie foarte fine. Excitarea se produce in momentul in care musti putin cate putin din lob si pe marginea exterioara, alernativ sufland usor aer fierbinte peste intreaga zona.

3. Sanii

Este o zona mai degraba specifica femeilor decat barbatilor. Insa si pentru multi dintre barbati aceasta reprezinta o zona in care excitarea poate atinge cote maxime. Atingerea sanilor este la fel de excitanta atat pentru ea, cat si pentru el.

Deci nu exista motiv sa nu le acorzi atentia maxima. Regula de aur este sa incepi cu tandrete. O picatura de ulei de masaj va face lucrurile sa se desfasoare mai lin.

Sfat pentru barbati: femeile adora sa li se maseze sanii si oricat de ciudata pare ideea, femeile atribuie „personalitati” sanilor lor, astfel incat s-ar putea sa necesite un tratement diferentiat.

4. Sfarcurile

Dupa ce am alintat sanii, trecem la sfarcuri. Si aici miscarile trebuie sa fie naturale si gentile. Acestea se realizeaza prin miscarea degetelor in cerc pe san, dupa care se strange usor sau se ciupeste cu delicatete intre degetul mare si aratator.

Sunt de evitat manevrele de apasare sau rasucire. Gura are si ea un rol esential. Te poti folosi de ea ca sa sufli usor asupra sanilor, dupa care sa ii prinzi intre buze, umezindu-i cu limba. Dintii nu prea au ce cauta in acesta ecuatie, decat daca iti cere partenerul.

Sfat pentru barbati: cand te ocupi cu gura de un san, nu uita sa il masezi pe celalalt intre timp!

5. Spatele

Masajul poate fi la un moment dat un lucru plictisitor. Pentru un grad de excitare ridicat este recomandat un ulei de masaj (nu folosit in exces) prin care sa masezi spatele partenerului.

Este bine stiut faptul ca barbatii adora sa li se faca masaj cu sanii. Asa ca nu omite acest aspect! Nu trebuie sa stii nimic despre punctele de presiune sau fizioterapie, tot ce trebuie sa faci este sa te porti delicat.

Pentru cei care au fantezii, pot folosi o pana sau un fulg. Face minuni!

6. Coapsele

Mangaierea si sarutarea copselor si a partii din spate a genunchilor poate sa te duca instantaneu in al noualea cer. Cea  mai buna metoda este sa te apropii prin manevre de invaluire tot mai apropiate de zona intima.

„Necajirea” in aceste momente, poate aduce ambilor parteneri cele mai placute senzatii.

7. Degetele de la picioare

Daca iti vei lasa partenerul/a sa-ti „prelucreze” degetele de la picioare vei avea parte de o experienta cat se poate de placuta. Sfat pentru femei: actiunea este similara cu felatia.

Oricat de putin important ni s-ar parea la prima vedere, cunoasterea corpului partenerului/ei, ea are un rol deosebit de important in viata de cuplu. Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi si inhibitii si complexe, explorarea corpului persoanei iubite te ajuta sa ai parte de cel mai minunat preludiu.

Articol preluat din cartea „Real Sex” de Grub Smith, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie

Lasă un comentariu